Server optimalisatie


Profit-Computers | Server optimalisatie

Server optimalisatie is lastiger, maar ook belangrijker dan u wellicht in eerste instantie zou inschatten. Uw serverpark is er uiteraard voor ontworpen om optimaal gebruikt te worden. In verloop van tijd kan de “workload” verzwaren, of juist verlichten. U wilt tenslotte wel dat servers hun investering waard maken!

Heeft u last van trage websites op uw webserver? Is het aanroepen van gegevens in de database vreselijk traag? Of zijn juist de afbeeldingen op uw website welke het laatst voor de bezoeker zichtbaar zijn? Profit-Computers kan bij deze ontwikkelingen assisteren, constateren en optimaliseren. Dat betekent dat uw apparatuur aangepast wordt aan de behoefte die er op dat moment heerst. Hier komen een aantal stappen kijken:

  1. Analyseren
  2. Registreren
  3. Server optimalisatie
  4. Resultaat

Tijdens de eerste drie stappen zullen wij direct en duidelijk schakelen met u aangaande de (mogelijk) te behalen resultaten.

Wij hebben reeds meerdere malen bewezen dat wij door middel van verschillende technieken toe te passen het maximale uit uw serverpark kunnen halen.

Neemt u via onze contactpagina (of info@profit-computers.nl) contact met ons op, om eens vrijblijvend uw situatie te bespreken. Desgewenst kunnen wij dan direct -of op ieder ander gewenst moment- analyseren, registreren, server optimalisatie en resultaten bieden. Vooral op het gebied van webserver en MySQL optimalisatie hoeft u niet verder te zoeken: Profit-Computers is hierin onomstreden.