Over ons


About-Us-9

Systeembeheer en netwerkbeheer is een vak apart. Profit-Computers begrijpt dit, en is op deze manier een specialist geworden op de eerder genoemde begrippen. Door duidelijke communicatie -in begrijpbare taal- kunnen wij u op tal van vlakken optimale dienstverlening garanderen.Met onze uitgebreide ervaring op de vlakken van systeembeheer en netwerkbeheer heeft Profit-Computers al meermalen bewezen uw automatisering naar het volgende niveau te kunnen brengen.

Profit-Computers is in staat om in te richten, verbeteren en continuïteit te garanderen.Dit doen wij onder andere door proactief te monitoren. Vaak hebben wij het incident al geconstateerd op het moment dat u er nog geen erg in heeft. Op deze manier kunnen wij uw IT kosten omlaag brengen, en toch professionele en kundige ondersteuning bieden. Met onze ruime openingstijden kunnen wij u ontzorgen op de tijden dat uw organisatie dit nodig heeft.

Profit-Computers heeft veel ervaring op het gebied van Linux en Windows. In beide gevallen kan Profit-Computers zorg dragen voor volledige installatie, configuratie en onderhoud zodat u zich kunt bezig houden op dat gene waar u goed in bent. Profit-Computers: We take care of IT.